ȘCOALA GIMNAZIALĂ SAT NEDELEA

învățământ Primar

An Școlar 2023-2024

Polițist pentru o zi - 25.03.2024

Elevii Școlii Gimnaziale Nedelea, cu ocazia Zilei Poliției Române, au vizitat Sediul Inspectoratului Judetean de Poliție Prahova. Ei au descoperit aspecte legate de profesia de polițist.
Însoțiți de ” oamenii legii ” au călătorit prin spatiul dubelor, mașinilor, moticicletelor, au explorat lumea armelor, lumea câinilor dresați, au prins ” infractori „( prin luarea amprentelor),au primit indicații rutiere.  În urma acestor experiențe, au crescut în grad, primind ” legitimație de polițist „!    Elevii au strâns informații utile care îi vor orienta spre o carieră în domeniu!

Ziua Mondială a apei

Școala Siguranței Tedi

     În data de 15 martie 2024, Tedi a făcut o vizită elevilor de clasa I B, coordonați de doamna învățătoare Grigore Georgiana Alice, dar nu singur, ci însoțit de doamna comisar de poliție Liliana Marin – din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și de doamna subcomisar de poliție Cristina Bălan de la Serviciul de Ordine Publică. Împreună au susținut o activitate informativ-preventivă și de premiere în cadrul Programului ,,Şcoala Siguranţei Tedi”, inițiat de Maspex Romania și derulat în parteneriat cu Poliția Română și cu Ministerul Educației , tema principală abordată a fost ”Siguranța pe internet”.

Totodata, Tedi i-a vizitat și pe elevii clasei I A, elevi coordonați de doamna învățătoare Radu-Popa Alina, însoțit de doamna Dorina Țica, Agent principal de poliție, din cadrul ISj Prahova desfășurâd o activitate inforrmativ-preventivă abordând teme precum: siguranța în unitățile de învățământ, în mediul familial ,în spatiile recreaționale și în mediul online.

Ziua Internațională a Cititului Împreună – ZICI: 7 februarie 2024

24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Române

Săptămâna nonviolenței în Mediul Școlar

15 ianuarie - Ziua Culturii Naționale

Școala Altfel - 18-22 decembrie 2023

Clasa pregătitoare - Prof. înv. primar Ionescu Adina

Clasa I A - Prof. înv. primar Radu-Popa Alina

Clasa I B - Prof. Înv. Primar Grigore Georgiana Alice

Clasa a II a - Prof. Înv. Primar Soldan Raluca

Clasa a III a - Prof. Înv. Primar Dragomir Mădălina

1 Decembrie 2023 - Ziua Națională a României

27 octombrie 2023 - Intalnire cu toamna

5 octombrie 2023- Ziua Mondiala a Educatiei , Activitate Coordonator de Prof. inv. primar Grigore Georgiana Alice - clasa I B